image01 image02 image03 image04 image05 image06

Borduurmachines

Hoe grootser uw ideeën, hoe belangrijker de machine die deze ideeën tot leven brengt. Gelukkig is het vinden van de juiste machine het eenvoudigste gedeelte. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij gaan onmiddellijk voor u op zoek naar de beste match. Wij zijn een officiële Husqvarna Viking dealer.

Alle machines van Husqvarna Viking zijn uit voorraad leverbaar en hebben 5 jaar garantie op mechanica en elektronica!Husqvarna Viking - DESIGNER_JADE_35

DESIGNER TOPAZ™ 40

Husqvarna Viking

Ervaar de magie van borduren! De DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine is het ideale model om al uw projecten een persoonlijk accent te geven.
Meer info

Husqvarna Viking - DESIGNER TOPAZ™ 25

DESIGNER TOPAZ™ 25

Husqvarna Viking

Een naai- en borduurmachine met vele mogelijkheden, het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ en een groot naai- en borduuroppervlak. Waar voor uw geld!
Meer info

Husqvarna Viking - DESIGNER TOPAZ™ 40

DESIGNER TOPAZ™ 40

Husqvarna Viking

Een moderne naai- en borduurmachine met een kleuren touchscreen, een groot naai- en borduurgebied, ingebouwde assistentie en de EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ technologie.
Meer info

Husqvarna Viking - DESIGNER TOPAZ™ 50

DESIGNER TOPAZ™ 50

Husqvarna Viking

Een moderne naai- en borduurmachine met een interactief kleuren-touchscreen, een Motief plaatsen functie en ingebouwde assistentie.
Meer info

Husqvarna Viking - DESIGNER RUBY Royale™

DESIGNER RUBY Royale™

Husqvarna Viking

Ontdek innovatieve naai- en borduurtechnieken en ingebouwde handige eigenschappen die uw creativiteit naar het volgende niveau brengen met deze tweede in lijn naai- en borduurmachine.
Meer info

Husqvarna Viking - DESIGNER DIAMOND Royale™

DESIGNER DIAMOND Royale™

Husqvarna Viking

Onze top-of-the-line naai- en borduurmachine geeft u een Koninklijke behandeling bij elke steek en zorgt voor briljante resultaten.
Meer info

Husqvarna Viking - DESIGNER-EPIC™

DESIGNER EPIC™

Husqvarna Viking

Of u nu naait, borduurt of quilt, de DESIGNER EPIC™ top-of-the-line machine helpt u om uw grootste creatieve ambities waar te maken. De eerste en enige slimme machine, met uiterste zorg voor u ontworpen!
Meer info

Pfaff - creative™ 3.0

creative™ 3.0

Pfaff

De geavanceerde mogelijkheden van deze naai- en borduurmachine zal de ontwerper in u naar boven brengen. Waar uw creativiteit u ook brengt, de resultaten zijn altijd perfect!
Meer info

Pfaff - creative™ 4.5

creative™ 4.5

Pfaff

Deze naai- en borduurmachine biedt een groot aantal indrukwekkende functies en creatieve mogelijkheden en ongelooflijk veel verschillende borduurmotieven.
Meer info

Pfaff - creative sensation™ pro

creative sensation™ pro

Pfaff

Ontdek de briljantheid en helderheid van de meest moderne technologie en ervaar meer perfecte resultaten dan ooit tevoren met deze top-of-the-line naai- en borduurmachine.
Meer info